ONLINE TRENING TEXT

ONLINE TRENING

BIRAJTE kada, gde i sa kim želite da vežbate.

NA KOJI NAčIN PRATITE TRENING?

Trening pratite putem svog telefona ili računara, gde dobijate program sa video uputstvom za vežbe.

DA LI JE TRENING ISTI ZA SVE?

Odgovor je NE. Isti je samo prvih mesec dana, naravno ukoliko osoba nije nikada trenirala, uz obavezu prolaska osnovnih vezbi, da bi se misici aktivirali I pripremili za promenu.

A UKOLIKO STE VEĆ TRENIRALI?

U zavisnosti od željenog cilja, dobijate trening za prvu nedelju u roku od jednog dana.

KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU PERSONALNOG I ONLINE TRENINGA?

Personalni trening je trening gde radimo uzivo samo vi i ja, dok je online trening program gde vi dobijate spreman materijal i radite po datim uputstvima. Online trening se pokazao efikasan ako ima interakcija sa svojim trenerom.

ZAŠTO?

Praksa je pokazala da najbolje rezultate pokazuju osobe koje snimaju video klipove svojih vežbi koje mi šalju. Pregledom vašeg snimljenog materijala, vidim način na koji vežbate I uz dodatne instrukcije, ukazujem vam na greške, ukoliko ih pravite I usmeravam vas na pravilan trening. Vaš snimljeni materijal je apsolutno zaštićen.

PAKET ZA POČETNIKE

Želite da se zategnete i smršate, a niste dugo trenirali?
U ovom paketu dobijate plan i program vašeg treninga. Snimljena je svaka vežba kako se izvodi i kako možete da je sebi olakšate ili otežate u zavisnosti od vaših potreba.

PAKET ZATEZANJE

Želite da zategnete guzu i stomak?
U ovom paketu dobijate obuku u video formatu kako se vežbe izvode, kao i njihovo doziranje. Preporuka za ovaj paket, da ste završili paket za početnike ili da već trenirate.

PAKET JAČANJE LEĐA

Želite da bol u leđima nestane? Ovaj trening možete raditi u teretani ili kod kuće. Detaljno objašnjene vežbe kroz video vam omogućavaju da odmah krenete sa treningom i popravite svoja leđa..

VEŽBE MOBILNOSTI

Osećate bol ili napetost u mišićima, ograničenost u određenim pokretima? Ove vežbe će vam pomoći da se to ukloni. Možete da ih radite gde želite i ne zahtevaju mnogo vremena i prostora.

TRENING NA TRX-u

Želite da naučite kako se koristi TRX?
Sa njim možete trenirati gde god želite! Koristite samo svoju težinu tela, odlična stvar za zatezanje i jačanje mišića.

VIP program

Želite da kreiram program vežbi za vas? Da imamo interakciju, pratim vaše rezultate, doziram vežbe na osnovu napretka, pored toga da dobijete i savete o ishrani?

ISHRANA

SMRŠAJTE ZA 7 DAN Program počinje 19.11.2022. Pre nego što kupite paket, kontakrirajte me porukom na viber pošto su mesta ograničena.

KOREKTIVNO VEŽBANJE ZA MLAĐE SA RODITELJIMA

Vežbe za decu od 8-14 godina sa roditeljima. U cilju zdravlja, pravilnog rasta i razvoja, kao i jačanja i pravilnog držanja tela, dok roditelji popravljaju fizičku formu.

VEŽBE ZA PREVENCIJU I ISPRAVLJANJE DEFORMITETA KIČME

Vežbe su namenjene za sve osobe koje žele da spreče deformitet u razvoju ili da ga saniraju ako je već nastao.

Корпа