Ova veb stranica je u vlasništvu sportskog udruženja Meltdown gym-a  (u daljem tekstu: su meltdown gym koji njome upravlja i zaštićena je međunarodnim zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima. Nijedna osoba nije ovlašćena da menja, kopira, reprodukuje, ponovo objavljuje, postavlja, prenosi ili distribuira bilo koji materijal sa ove veb stranice, uključujući kod i softver, bez pismene saglasnostI su meltdown gym-a.

Ova stranica vas obaveštava o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka kada koristite našu veb lokaciju robertsiladji.com i odlukama koje ste doneli pristajući na korišćenje naših usluga i dostavljanjem ličnih podataka.
Vaše podatke koristimo za pružanje i unapređenje usluge. Korišćenjem usluge prihvatate prikupljanje i upotrebu informacija u skladu sa ovom politikom. Ako nije drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uslovima i odredbam.

Vaša privatnost nam je važna. Da bismo bolje zaštitili vasu privatnost, pružamo ovo obaveštenje sa objašnjenjem naših praksi na internetu i informacijama o načinu na koji se vaše informacije prikupljaju i koriste. Da biste ovo obavestenje lako pronašli, stavljamo je na raspolaganje na našoj početnoj stranici gde je dostupna u svakom trenutku, kao i na svim stranicama gde se prikupljaju licni podaci.

Tokom korišćenja naše usluge, možemo od vas zatražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili vašu identifikaciju („Lični podaci“). Ove informacije mogu da sadrže, ali nisu ograničene na:
Ime
Prezime
Adresu
Adresu E-pošte
Broj telefona
Podatke o kreditnoj / debitnoj kartici
Kolačiće i podatke o upotrebi

Možemo koristiti vaše lične podatke da vas kontaktiramo sa biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama koje bi vas mogle zanimati.

Da bi koristili našu uslugu putem interneta i želite da bude poslata direktno primaocu, moraćete da pošaljete adresu primaoca. U ovoj okolnosti, vrste ličnih podataka koje su prikupljeni su:
Ime
Prezime
Adresa
Broj telefona
Adresa E-pošte

Takođe možemo prikupljati informacije o pristupu i korišćenju usluge („Podaci o korišćenju“). Ovi podaci o korišćenju mogu da sadrže informacije kao što su adresa Internet protokola računara (npr. IP adresa), vrsta pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja da bismo pratili aktivnost na našem servisu i čuvali određene informacije.

SU Meltdown gym koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

Da bismo pružili i održavali našu uslugu
Da vas obavestimo o promenama u našim uslugama
Da bismo pružili korisničku podršku
Da bismo prikupili analize ili vredne informacije kako bismo poboljšali našu uslugu
Da nadgledamo upotrebu naše usluge
Radi otkrivanja, sprečavanja i rešavanja tehničkih problema

Pravni temelji za obradu ličnih podataka je u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).
Ako ste iz Evropskog ekonomskog prostora (EEA), pravna osnova SU Meltdowngym za prikupljanje i korišćenje ličnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti zavisi od ličnih podataka koje prikupljamo i specifičnog konteksta u kojem ih prikupljamo.

SU Meltdown gym čuvaće vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je neophodno za potrebe utvrđene u ovoj Politici privatnosti. Takođe ćemo zadržati podatke o upotrebi za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi se obično čuvaju tokom kraćeg vremenskog perioda, osim kada se ovi podaci koriste za jačanje sigurnosti ili za poboljšanje funkcionalnosti naše Usluge ili smo zakonski obavezani da ih čuvamo tokom dužih vremenskih perioda.

Vaši podaci, uključujući lične podatke, mogu se preneti na računare koji se nalaze izvan vaše države ili državne nadležnosti, gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite da nam date informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prenosimo u Srbiju i tamo ih obrađujemo.

Vaša saglasnost za ovu Politiku privatnosti praćena podnošenjem takvih podataka predstavlja vaš pristanak na ovaj prenos. Imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta nisu 100% sigurni, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Možemo koristiti usluge treće strane za obradu plaćanja (npr. Platne procesore). Nećemo čuvati ili prikupljati podatke o vašoj platnoj kartici. Te informacije se pružaju direktno našim trećim procesorima plaćanja čije korišćenje vaših ličnih podataka reguliše njihova Politika privatnosti.

Naša usluga može sadržati linkove do drugih veb lokacija kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na link ka trećoj strani, bićete preusmereni na lokaciju te treće strane. Toplo vam preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti svake veb lokacije koju posećujete.

Naša usluga treninga ne obraća se osobama mlađim od 18 godina. Mi ne prikupljamo svesno lične podatke osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili staralac i svesni ste da su nam vaša Deca dostavila lične podatke, molimo kontaktirajte nas.

S vremena na vreme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obaveštavaćemo vas o svim promenama tako što ćemo na ovoj stranici objaviti novu Politiku privatnosti.

Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovom Politikom privatnosti, nazovite nas na 062202200 ili nam pošaljite e-mail na info@robertsiladji.com