PERSONALNI TRENING TXT

PERSONALNI TRENER ROBERT SILADJI

Reč je o treningu koji predstavlja proces gde vam lično pomažem da dobijete željene rezultate. Razlika u odnosu na ostale je što već devet godina radim samo sa ženama, ranije u raznim teretanama, sve do otvaranja svoje i treninga 1 na 1.

Zašto baš personalni trenER?

Personalni trener je fokusiran samo na Vas. Bez potrebe da na vas utiče bilo koji spoljni faktor. Vi kao vežbač I ja kao trener, na taj način uspostavljamo komunikaciju koja vam omogućava apsolutni napredak u treningu I korak ka željenom cilju.

ŠTA PODRAZUMEVA PERSONALNI TRENING?

Najpre, upoznavanje i potrebna testiranja, koja su nam neophodna da utvrdimo vaše trenutno stanje. To podrazumeva funkcionalnu dijagnostiku, procenu fizičke forme, kardiorespiratorne forme, skrininga, većini ovo možda nije jasno, pa da pojasnim. Posle upoznavanja, dobijate sve informacije. Od vašeg zdravstvenog stanja do cilja treninga. 

Radimo odredjene testove, koji nisu teški. Većinu najviše interesuje da li merimo masti? Prevashodno da, a pre svega vodimo računa o ozbiljnom faktoru, kao što je kardiorespiratorni sistem. Dobijate predlog šta treba dalje da radite i ona najvaznija stvar, koja mi je možda i najbitnija, a od koje zavisi harmonija našeg rada, odnos izmedju vas kao vežbača I mene kao trenera. Pozitivna energija i atmosfera, pre novca.

PROBNI TRENING SE NE NAPLACUJE. Ostaje nam samo posle toga da utvrdimo vaš termin I da me kontaktirate za sve potrebne informacije,  postoji I mogucnost kontakta na INSTAGRAMU ili za one koje su iz Novog Sada, da prisustvuju treningu kojeg vodim uživo.

REKLI SU MI DA BIRAM TRENERA KOJI JE STRUČAN SAMO ZA ODREDJENE OBLASTI?

 Školovani smo da vodimo treninge za sve, ali velika je razlika kada vodis odredjenu oblasti i za nju se usavršavaš. Radim iskljucivo sa ženama, dobro poznajući fizičke anomalije kojih žele da se oslobode i ciljeve kojima streme.

RADITE LI SA LJUDIMA KOJI IMAJU PROBLEME SA LEDJIMA?

Da, naravno, ukoliko problem nije isključivo za lekare. Treninzi su bazirani na sve delove tela, a trening za jačanje ledja ulazi u sastav toga.

MOGU LI DA TRENIRAM SA PRIJATELJICOM ILI MOŽDA VIŠE NAS?

Naravno. Uvek postoji mogucnost treninga u nekoj grupi ili naravno, da dobijete samo vaš termin.

Gde mogu da se informišem?

RASPORED SLOBODNIH TERMINA ZA TRENINGE I ZAKAZIVANJE

PERSONALNI TRENING

Personalni trening u teretani (sami ste u teretani)

  • 1 trening 2500 din
  • 8 treninga 18 000 din

Personalni trening online
(uživo preko vibera)

  • 1 trening 2200 din
  • 8 treninga 16000 din

Polupersonalni trening u teretani (mala grupa)

  • 12 trening 6000 din
  • 8 treninga 5000 din
Корпа